Typisch ProffitPlan

  • Slagvaardig: Arbeidsongeschikte medewerkers hebben razendsnel contact of een afspraak met een re-integratieadviseur of bedrijfsarts. En omdat verzuim zich niet aan kantoortijden houdt, zijn we ook in het weekend bereikbaar. 365 dagen per jaar met onze eigen verzuimspecialisten!
  • Flexibel: One size fits all? Daar geloven we niet in. We stemmen onze verzuimbegeleiding en re-integratiewerkzaamheden naadloos af op uw organisatie en behoeften.
  • Persoonlijk: Onze re-integratieadviseurs en bedrijfsartsen verdiepen zich in uw bedrijf en hebben geen klantnummer nodig om te weten wie u bent. U schakelt rechtstreeks, zonder keuzemenu’s en wachtrijen.

Achtergrond

ProffitPlan is in 2005 opgericht door Hanneke van der Velden en
Ed Westerbos. Met een compact team van re-integratieadviseurs, een professioneel secretariaat, een ondersteunende providerboog van specialisten en een uitgebreid netwerk van BIG geregistreerde bedrijfsartsen ondersteunen we werkgevers bij elk vraagstuk op het gebied van verzuim en re-integratie. Onze klantenkring? Die varieert van lokale bedrijven tot grote, landelijke spelers met tientallen vestigingen. Dankzij onze flexibele houding zijn we ook een veelgevraagd arbopartner voor bedrijven die werken in ploegendiensten of veel parttimers in dienst hebben.

Neem contact op met Proffitplan

Datum en tijd
MM slash DD slash JJJJ
Voorkeur tijd*
:
Contactgegevens

Na het indienen van het verzoek ontvangt u na controle van de beschikbaarheid een afspraakbevestiging.