Medewerkers kunnen rechtstreeks bellen met onze vertrouwenspersoon. Die hoort het verhaal aan, vraagt door en vat samen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van wat er speelt. Als een medewerker dat wil, maken we een afspraak om op een veilige plek onder vier ogen verder te praten. Alles wat we bespreken, blijft vertrouwelijk. Medewerkers bepalen zelf of ze na een gesprek actie willen ondernemen.

Waarom een externe vertrouwenspersoon?

  • Laagdrempelig: Medewerkers stappen soms met hun verhaal sneller naar een externe vertrouwenspersoon dan naar bijvoorbeeld een
    HR-manager.
  • Onafhankelijk: Een interne vertrouwenspersoon komt al snel in een spagaat. Je hoort verhalen over collega’s of leidinggevenden, maar mag niets met die informatie doen en moet professioneel met ze blijven samenwerken. Dat kan lastig zijn.
  • Professioneel: De externe vertrouwenspersonen van ProffitPlan zijn gecertificeerd en werken volgens de beroepseisen van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV). Zo weet u zeker dat meldingen over ongewenste omgangsvormen professioneel worden behandeld.

Meer weten over de vertrouwenspersoon

De dienstverlening van onze externe vertrouwenspersonen is altijd onderdeel van een bredere samenwerking op arbogebied. Hierdoor kennen onze vertrouwenspersonen uw organisatie en kunnen ze meldingen van ongewenste omgangsvormen of gebeurtenissen in hun context plaatsen. Meer weten over een externe vertrouwenspersoon of onze aanpak in verzuimbegeleiding en re-integratie? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

“Een professionele vertrouwenspersoon draagt bij aan een veilige werkomgeving.”

365 dagen per jaar beschikbaar

Altijd direct contact met één van onze eigen medewerkers. Wanneer de situatie dit vraagt zijn we snel ter plaatse.

Ervaren specialisten

Met een netwerk van ervaren bedrijfsartsen en specialisten kan ProffitPlan ieder noodzakelijk specialisme bieden.

Direct en slagvaardig

Dankzij de compacte organisatie is ProffitPlan direct en slagvaardig. Onze werkwijze? Gezond doortastend.

Stuur direct een bericht

Wij helpen u graag!

0320 760 076 365 dagen per jaar bereikbaar secretariaat@proffitplan.nl

Neem contact op met Proffitplan

Datum en tijd
MM slash DD slash JJJJ
Voorkeur tijd*
:
Contactgegevens

Na het indienen van het verzoek ontvangt u na controle van de beschikbaarheid een afspraakbevestiging.