Dashboarding

Een verzuimrapportage kan worden weergegeven in een dashboard. Een dashboard is een visuele weergave van de belangrijkste informatie uit een verzuimrapportage. Op deze manier kan het management snel en eenvoudig de belangrijkste informatie inzien. Daarnaast kan een dashboard ook de mogelijkheid bieden om te filteren op bepaalde categorieën, zoals afdelingen of locaties.

KPI’s voor management en HR

Om het verzuim binnen een organisatie goed te kunnen monitoren, is het belangrijk om gebruik te maken van Key Performance Indicators (KPI’s). KPI’s zijn meetbare prestatie-indicatoren die aangeven of een organisatie haar doelen behaalt. Voorbeelden van KPI’s op het gebied van verzuim zijn het verzuimpercentage, het aantal verzuimdagen en de verzuimfrequentie. Door het gebruik van KPI’s krijgen zowel het management als HR inzicht in de prestaties op het gebied van verzuim.

 

Werkwijze

Het opstellen van een verzuimrapportage begint bij het verzamelen van gegevens. Dit kan bijvoorbeeld door het bijhouden van verzuimregistraties. Vervolgens worden deze gegevens verwerkt tot bruikbare informatie. Dit kan handmatig of met behulp van software. Het is van belang dat de verzuimrapportage actueel blijft en regelmatig wordt geüpdatet. Op deze manier kunnen organisaties snel inspelen op veranderingen en trends op het gebied van verzuim.

365 dagen per jaar beschikbaar

Altijd direct contact met één van onze eigen medewerkers. Wanneer de situatie dit vraagt zijn we snel ter plaatse.

Ervaren specialisten

Met een netwerk van ervaren bedrijfsart-sen en specialisten kan ProffitPlan ieder noodzakelijk specialisme bieden.

Direct en slagvaardig

Dankzij de compacte organisatie is ProffitPlan direct en slagvaardig. Onze werkwijze? Gezond doortastend.

Stuur direct een bericht

Wij helpen u graag!

0320 760 076 365 dagen per jaar bereikbaar secretariaat@proffitplan.nl

Neem contact op met Proffitplan

Datum en tijd
MM slash DD slash JJJJ
Voorkeur tijd*
:
Contactgegevens

Na het indienen van het verzoek ontvangt u na controle van de beschikbaarheid een afspraakbevestiging.