ProffitPlan biedt uitkomst voor bedrijven die geen bedrijfsarts in dienst hebben. Zij werken met een verlengde armconstructie, waarbij de
re-integratieadviseur een aantal taken kan overnemen van de bedrijfsarts. Casesmanagers zijn speciaal opgeleide professionals die werkgevers en werknemers kunnen adviseren over arbeidsgerelateerde gezondheidskwesties. ProffitPlan heeft zelf geen bedrijfsartsen in dienst, maar werkt samen met een netwerk van externe BIG-geregistreerde bedrijfsartsen. Deze bedrijfsartsen kennen de klanten van ProffitPlan en hun werkzaamheden en kunnen daardoor met concrete, praktische analyses komen.

 

De externe bedrijfsartsen waarmee ProffitPlan samenwerkt, zijn een belangrijke schakel in de dienstverlening. Zij zijn deskundig op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk en kunnen werkgevers adviseren over onder andere de risico’s op de werkplek, preventieve maatregelen, verzuimbegeleiding en re-integratie. Door hun brede kennis en ervaring kunnen zij werkgevers helpen om gezonde en veilige werkomstandigheden te creëren en te behouden.

 

Kortom, bedrijven die geen bedrijfsarts in dienst hebben, kunnen bij ProffitPlan terecht voor deskundig advies op het gebied van arbeidsgerelateerde gezondheidskwesties.  Werkgevers kunnen op deze manier gezonde en veilige werkomstandigheden creëren en behouden voor hun werknemers, wat zowel voor de werkgever als de werknemer van groot belang is.

365 dagen per jaar beschikbaar

Altijd direct contact met één van onze eigen medewerkers. Wanneer de situatie dit vraagt zijn we snel ter plaatse.

Ervaren specialisten

Met een netwerk van ervaren bedrijfsart-sen en specialisten kan ProffitPlan ieder noodzakelijk specialisme bieden.

Direct en slagvaardig

Dankzij de compacte organisatie is ProffitPlan direct en slagvaardig. Onze werkwijze? Gezond doortastend.

Stuur direct een bericht

Wij helpen u graag!

0320 760 076 365 dagen per jaar bereikbaar secretariaat@proffitplan.nl
Afspraak maken

Neem contact op met Proffitplan

Datum en tijd
MM slash DD slash JJJJ
Voorkeur tijd*
:
Contactgegevens

Na het indienen van het verzoek ontvangt u na controle van de beschikbaarheid een afspraakbevestiging.